Ytskikt vägg

Tadelakt

Morphing Collection

Kos

Flora

Bottega Nove

Allmarble

Marazzi

Isy

Zucchetti

Unik design för badrum

Måttbeställda badrum – helt enligt dina drömmar. Du berättar, vi vägleder och ritar. Alla stilar och mått är möjliga. Stommar och luckor framställs i gedigna material på ett familjedrivet skånskt företag med modern maskinpark och mer än 100 års hantverkskunnande. Kom och titta på våra olika designer.

Hos Gnistor & Ljus kan du se exempel på olika slags bänkskivor, stenhandfat och marockanska handfat i glaserad keramik. Vi erbjuder måttbeställda bänkskivor, vaskar och handfat i hög kvalitet av lavasten, granit, marmor, i färger som passar just dig. Gnistor & Ljus är återförsäljare för det exklusiva danska Dahl Studio och samarbetar med noggrant utvalda skånska stenhuggerier.

Gnistor & Ljus saluför designade italienska kranar från kvalitetsmärket Zucchetti. Kom och titta på duschen Closer, formgiven som en läslampa! Eller stilrena, supermoderna blandaren Isy.

Till golv, väggar och ytskikt har vi unikt handgjort kakel från Bottega Nove, granitkeramik i överraskande former, struktur och färger från Marazzi, och våtrumstapeter från Wall & Deco i mönster som garanterar dig ett helt personligt badrum.

Läs mer om hur vi hjälper dig med din badrumsrenovering!