Badrumsrenovering i Malmö

Behöver du flytta på ett badrum? Bygga upp nytt eller bygga om ditt badrum? Gnistor & Ljus hjälper dig med planering, design, produkter och projektledning. Vi har våtrumsbehörighet. Vi bygger och monterar badrum med inredning från alla större producenter. Vi samarbetar med våra lokala snickerier och formger egen design till just ditt badrum. Kom till vårt showroom och inspireras av modeller och material! Vi gör badrumsrenovering i Malmö och hela Sydskåne.

Design av badrum

Gnistor & Ljus älskar att kombinera kakel, kranar, bad och wc till levande, funktionella njutrum i hållbar design. Vi studerar på plats, och i samklang med dig och din budget ger vi offert på material, disponering, kostnader och tänkt tidsplan. I vårt showroom får du tips på handplockade produkter i prisbelönt internationell
design. Våra erfarna hantverkare arbetar med respekt för alla material och byggelement, både handgjorda och serietillverkade.

Unikt kakel

Vi gillar handgjort kakel – det blir som smycken i ditt badrum. Våra omsorgsfulla medarbetare utför plattsättning med utsökt finish – se dem i action på Facebook, eller i våra fina referenser från badrumsrenovering, i Malmö och Skåne.

Badrumsrenovering i Malmö