Bora Classic

Spishäll med bänkfläkt

Clinker

Bottega Nove

Måttbeställd

stenvask

Patchwork

Dahl Studio

Big skåpsfront

Reform CPH

Kök - snygg skandinavisk design

Måttbeställda kök – helt enligt dina visioner. Du berättar, vi vägleder och ritar. Alla stilar och mått är möjliga. Stommar och luckor framställs på ett familjedrivet skånskt snickeri med modern maskinpark och mer än 100 års hantverkskunnande.

Vi samarbetar också med innovativa Reform CPH som klär IKEAs stommar med fronter i ny design av internationellt prisbelönta danska arkitekter och formgivare. Tänk att få inredning av stjärnarkitekter som Henning Larsen eller Bjarke Ingels (BIG) i ditt hemmakök eller på kontoret!

Gnistor & Ljus erbjuder måttbeställda bänkskivor i hög kvalitet av lavasten, granit, marmor m m, i färger som passar just dig. Vi samarbetar med exklusiva danska Dahl Studio och noga utvalda skånska stenhuggerier.

Vägg- och golvplattor är inte bara praktiska ytskikt – det är kökets smycken. Vi har skandinavisk agentur för handgjort kakel från hyllade Bottega Nove – ett italienskt familjeföretag som förenar modern konstnärlig form med traditionella venetianska tekniker. 2017 vann de Elle Decos internationella designpris. Beställ prisbelönta Plumage (fjädrar) eller diamantskurna Diamantino – i just dina färger.

Arkitekten Nanna Dahl har formgivit danska Dahl Studios handgjorda plattor i emaljerad terracotta och 12 000 år gammal lavasten från Frankrike. Vi är även återförsäljare för italienska Marazzi – ett anrikt företag som levererar ett brett spektrum av designade plattor i granitkeramik till hela världen.

Vill du slippa matos och fettånga i köket bör du titta närmare på Bora bänkfläkt och spishäll. Denna supereffektiva patenterade tyska produkt drar bort 100 procent av os och ånga vid matlagning. Vi demonstrerar gärna Bora i vårt showroom!

Ska du renovera ditt kök? Läs mer om hur vi hjälper dig med din köksrenovering!