Köksrenovering Malmö - Skåne

Behöver du flytta på ett kök? Bygga upp nytt kök? Eller vill du bygga ut ditt kök? Gnistor & Ljus hjälper dig med planering, design, produkter och projektledning.

Vi bygger och monterar modulkök från alla större producenter, men vi samarbetar även med våra lokala snickerier och formger egen design till just ditt drömkök. Kom till vårt showroom och inspireras av modeller och material! Vi utför köksrenovering i Malmö och hela Sydskåne.

Kök Design

Gnistor & Ljus älskar att kombinera stommar, luckor, kakel och bänkskivor till levande, funktionella kök i hållbar design. Vi studerar på plats, och i samklang med dig och din budget ger vi offert på material, disponering, kostnader och tänkt tidsplan. I vårt showroom får du tips på produkter i prisbelönt internationell design. Våra erfarna hantverkare arbetar med respekt för alla material och byggelement, både handgjorda och serietillverkade.

Vi har unikt kakel i Malmö

Vi gillar handgjort kakel – det blir som smycken i ditt kök. Våra skickliga medarbetare utför plattsättning med utsökt finish – se dem i action på Facebook, eller i våra fina referenser från köksrenovering, i Malmö och Skåne.

Köksrenovering Malmö - Skåne
Köksrenovering Malmö