Köksrenovering i Malmö

Behöver du flytta på ett kök? Bygga upp ett helt nytt kök? Eller vill du bygga ut ditt kök? Gnistor & Ljus hjälper dig med allt som rör planering, design, produkter och projektledning.

Vi bygger och monterar modulkök från alla större producenter, men vi samarbetar även med våra lokala snickerier och formger egen design till just ditt drömkök. Kom till vårt showroom och inspireras av modeller och material! Vi utför köksrenovering i Malmö och hela Sydskåne.

Det finns många olika tillvägagångssätt när det kommer till att sätta sin egen prägel på ett kök. Ett effektivt sätt är att välja en unik bänkskiva. Gnistor & Ljus erbjuder bland annat måttbeställda bänkskivor i hög kvalitet av lavasten, granit eller marmor i färger och mönster som passar just dig. Vi samarbetar med exklusiva danska Dahl Studio och noga utvalda skånska stenhuggerier. 

Kök Design

Gnistor & Ljus älskar att kombinera stommar, luckor, kakel och bänkskivor till levande, funktionella kök i hållbar design. Vi studerar på plats, och i samklang med dig och din budget ger vi offert på material, disponering, kostnader och tänkt tidsplan. I vårt showroom får du tips på produkter i prisbelönt internationell design. Våra erfarna hantverkare arbetar med respekt för alla material och byggelement, både handgjorda och serietillverkade.

Vi har unikt kakel för din köksrenovering i Malmö

Vi gillar handgjort kakel – det blir som smycken i ditt kök. Våra skickliga medarbetare utför plattsättning med utsökt finish – se dem i action på Facebook, eller i våra fina referenser från köksrenovering, i Malmö och Skåne.

Köksrenovering i Malmö
Köksrenovering Malmö