Golvbrunn - Badrumsrenovering i Malmö
Badrumsrenovering i Malmö - 3
Badrumsrenovering i Malmö - Unikt kakel

Badrumsrenovering i Malmö

Går du i tankarna att renovera ditt badrum? Gnistor & Ljus finns med och hjälper dig under hela processen, från detalj till helhet. Tillsammans skapar vi en personlig, hållbar och snygg design, utan avkall på funktionalitet. Projektet formas utifrån dina behov och förutsättningar. Vi håller en nära dialog under arbetets gång för att du ska känna dig helt trygg. Du berättar – vi ritar.

Hur ser ditt drömbadrum ut?

Vilken känsla vill du få när du kliver in i ditt nya badrum? Lantligt, vintage eller minimalistisk lyx? I det inledande skedet är det dags att fundera på vilka bekvämligheter och funktionaliteter du önskar inkludera. Tänk på ditt nuvarande badrum – är det något som saknas eller något som känns överflödigt? Utgå ifrån det när du listar upp vad som ska finnas i badrummet. Det finns många olika tillval att överväga när du står inför en badrumsrenovering. Det viktigaste att tänka på är att tillvalen ska spegla er vardag och rutiner, vad kommer ni att ha mest användning för och uppskatta lite extra? Det kan handla om huruvida ni ska ha dold eller synlig förvaring, handdukstork, golvvärme och var eluttagen ska placeras.

Planering & ritning

I samråd med vår inredare och arkitekt ser vi till att omvandla din vision till ritning, helt utifrån din budget och dina behov. Vi tillhandahåller måttbeställda bänkskivor, bad och handfat i material av hög kvalitet med hållbarhet i fokus. Designen anpassas efter rummets storlek, så att man utnyttjar rummets kvadratmeter maximalt. Vi har ett stort sortiment av handgjorda kakel i olika mönster och former till vårt förfogande, perfekt för att ge badrummet det där lilla extra. Det är inte bara kaklets mönster och färg som påverkar slutresultatet, utan även hur man väljer att placera plattorna. Våra plattsättare är proffs, och hjälper dig gärna att hitta kreativa lösningar. När ritningen är färdigställd lämnar vi över den till vårt duktiga team av hantverkare.

Från ritning till färdigt badrum

Vårt team består av arkitekter, inredare och skickliga hantverkare med lång erfarenhet inom snickeri och plattsättning. Vi erbjuder totalentreprenad och har därmed täta samarbeten med utvalda VVS-are, stenhuggerier och elektriker. Våra medarbetare arbetar omsorgsfullt och har respekt för alla material, både handgjorda och serietillverkade. Badrummet är ett av de rum i våra hem som får utstå mest fukt, därför är det viktigt att det byggs på ett fackmannamässigt sätt för att undvika fuktskador. Gnistor & Ljus har givetvis våtrumsbehörighet. Du kan även nyttja ditt ROT-avdrag när du anlitar oss. Arbetskostnaden kan då reduceras med upp till 30%.

Inspireras i vårt showroom

I vårt showroom kan du komma och inspireras av specialbyggda badrum med noga utvalda kvalitetsprodukter. Här kan du känna, klämma och se hur materialen ser ut i verkligheten. Ring gärna innan du kommer så vi inte är ute!

Badrumsrenovering i hela Skåne

Vi utför arbeten på uppdrag av både företag och privatpersoner. Vi utgår från Malmö men gör badrumsrenoveringar i hela Skåne. Vi träffas gärna och tar ett samtal om dina tankar och visioner. Ring eller maila oss för att boka ditt kostnadsfria hembesök. Du kan även fylla i kontaktformuläret så hör vi av oss.