Våra tjänster

Vårt kreativa team består av projektledare, arkitekter och hantverkare med lång erfarenhet inom branschen. Vi har ett stort kontaktnät och samarbetar med utvalda VVS-are, elektriker, glasmästerier och stenhuggerier. Vår specialitet är golv, köksrenoveringar och badrumsrenoveringar, men vi erbjuder även en rad andra renoveringstjänster. Vi gillar att arbeta personligt och vägleder dig igenom hela projektet med stor respekt för dina ideér, budget och tidsram. Tillsammans fixar vi ditt hus!

Specialister på badrumsrenovering i Malmö

Badrumsrenovering

Längtar du efter drömbadrummet? Tillsammans med dig skapar vi en snygg och hållbar badrumsdesign utan att kompromissa med funktionaliteten. Det är endast din fantasi som sätter gränserna. Vi arbetar med all sorts badrumsinredning och erbjuder bland annat ett stort utbud av handgjorda och handglaserade kakelplattor. Vi genomför badrumsrenoveringar i Malmö och resten av Skåne.

Specialister på köksrenovering i Malmö

Köksrenovering

Är ditt gamla kök slitet eller uppfyller det inte längre dina behov? Med planering, design, projektledning och montering hjälper vi dig hela vägen från idé till färdigt kök. Vi installerar både färdiga modulkök och måttbeställda lösningar, helt utifrån dina önskemål. Vi ger dig inspiration, tips och råd i planeringsstadiet och ser sedan till att allt koordineras tidsmässigt med hantverkare, installatörer och leveranser.

Kakel - Badrumsrenovering i Malmö

Plattsättning

Våra duktiga plattsättare arbetar noggrant och med stor känsla för detaljer. Vi har våtrumsbehörighet, och genom omsorgsfull installation ser vi till att ditt badrum eller kök håller sig fint i många år framöver. Våra plattsättare arbetar med alla olika sorters kakel, både serietillverkade och handgjorda. Vi ser till att det ser snyggt och symmetriskt ut vid hörn, lister och golvbrunnar. Fråga oss gärna om råd så hittar vi den bästa lösningen för just dig.

Köksrenoveringar i Malmö

Golvläggning

Våra duktiga hantverkare lägger parkett, heltäckningsmatta och andra typer av golv hemma hos dig. Våra golvläggare besitter mycket kunskap och kan guida dig när det kommer till val av golv. Bland parkettgolv finns flera olika träslag att välja mellan. Dessa har både olika egenskaper och utseenden. Förutom materialvalet spelar det roll hur golvet placeras; vi kan exempelvis lägga ditt parkettgolv i ett chevron- eller fiskbensmönster.

Vi erbjuder köksrenovering i Malmö

Övrig renovering

Vi har ett stort kontaktnät och kan därför erbjuda totalentreprenad där vi tar hand om hela renoveringsprojektet från start till slut, från detalj till helhet. Vi hjälper dig att förvandla vision till färdigt resultat. Vi kan utföra köks- och badrumsrenoveringar, måla, tapetsera, lägga golv och lägga kakel. Oavsett om du vill renovera ett eller flera rum åt gången, så har du hittat rätt. Hör av dig till oss för att boka ditt kostnadsfria hembesök.