Köksfläkt - Köksrenovering i Malmö
Unikt kakel - Köksrenovering i Malmö
Kök i äldre stil - Köksrenovering i Malmö

Köksrenovering i Malmö

Går du i tankarna om ett nytt och fräscht kök? Vill du renovera eller flytta ett befintligt kök? Då har du hittat rätt! Vi på Gnistor & Ljus hjälper dig med allt som rör din köksrenovering i Malmö och övriga Skåne. Där vi står för planering, design, produkter, projektledning samt montering av köket, från detalj till helhet.

Vi samarbetar med lokala snickerier och skapar specialbyggda kök med egen design, erbe design, men vi bygger och monterar även modulkök från alla större producenter. Vi erbjuder totalentreprenad där vi hjälper er under hela processen från start till färdigrenoverat kök. Vi har ett nära samarbete med elektriker, VVS-are, snickare, plattsättare och stenhuggare för att göra det enkelt för dig som kund.

Vad är ett drömkök för dig?

När det är dags för en köksrenovering är det mycket tankar kring hur det ska se ut visuellt, men det är lika viktigt att tänka på den praktiska aspekten. Tänk över vad som är viktigt för att du ska trivas i ditt nyrenoverade kök. Hur mycket arbetsytor och förvaring behöver du? Vill du ha integrerade vitvaror? Vilket material ska bänkskivan ha? Vi älskar att kombinera stommar, luckor, kakel och bänkskivor till levande, funktionella kök i hållbar design. Vårt mål är att skapa unika och personliga kök av hög kvalitet utifrån våra kunders önskemål, från detalj till helhet. Diskutera era tankar med oss, så hjälper vi er genom hela processen.

Måttbeställda kök

Vill du ha ett måttanpassat och kvalitativt kök enligt dina visioner? Genom nära samarbete med lokala snickerier kan vi smidigt bygga fram ditt hållbara drömkök.

Berätta dina tankar för oss så ritar vi upp en lämplig design samt hjälper till med vägledning under projektets gång. Här finns det möjlighet för alla sorters stilar och mått, det är bara fantasin som sätter gränserna. Tillsammans skapar vi ett kök som du trivs i och som ger inspiration till din matlagning.

Från idé till färdigt kök

Gnistor & Ljus medarbetare består av arkitekt, inredare, hantverkare. Stommar och köksluckor framställs på våra utvalda snickerier. Vi har nära samarbete med stenhuggerier och erbjuder måttbeställda bänkskivor i hög kvalitet. Vi gör våra svensktillverkade kök till en glädje att vistas i varje dag. I samklang med dig, din vision och din budget ger vi offert på material, disponering, kostnader och tänkt tidsplan. Vi hjälper dig hela vägen, från idé till färdigt kök.

Inspiration till din köksrenovering

Om du vill få inspiration inför köksrenoveringen så är du varmt välkommen till vårt showroom i centrala Malmö. Ring oss innan så att vi säkert är på plats. Här kan vi stolt visa olika alternativ av specialbyggda modeller samt olika material för att ge inspiration till din köksrenovering. Vi tar gärna en dialog om dina tankar och visioner för att tillsammans skapa ditt drömkök, där det mesta är möjligt.

Köksrenovering i Malmö & Skåne

Vi utgår från Malmö men arbetar över hela Skåne. Med ROT-avdrag kan du få 30% skatterabatt på arbetskostnaderna utförda av hantverkare. Man kan dra av upp till 50.000 kr per person som äger fastigheten per år. Kontakta oss så diskuterar vi möjligheterna kring din köksrenovering!