Konceptbutik

Här händer det spännande saker. Gnistor & Ljus startar en ny butik på Regementsgatan 33, ett samarbete med Byggfabriken. Lokalen håller på nu att renoveras och uppdatering sker inom kort. Håll ut för snart kommer du få uppleva underbara köksmiljöer med kakel samt praktiska och exklusiva vinställ från WineandBarrels.

Konceptbutik

Vår nya konceptbutik är ett samarbete mellan Gnistor & Ljus och Byggfabriken. I denna nya butik säljer vi Byggfabrikens kök och deras kakel. 

Byggfabriken kök
Traditionellt tillverkade kök med moderna lösningar är Byggfabrikens specialitet. Deras kök tillverkas för hand i deras egna snickerier. Ett måttbyggt kök är ett genomtänkt hantverk från ritbord till färdigt kök.

Är ni intresserade av ett Byggfabriken Kök, kontakta oss så hjälper vi er genom er köksprocess. Boka in ett personligt möte med oss. Vi på Gnistor & Ljus kan kök! 

Byggfabrikens kakel
Kakelplattorna tillverkas i England och känns igen på sina klara kulörer, sin höga glans och djupet i glasyren. Brett urval av kulörer och eleganta profiler matchas med avslutningsplattor. Allt detta för att du ska kunna skapa tidsenliga miljöer. 

Till golv en genomfärgad klinker från England som i utseende och kvalitet överensstämmer med traditionella klinker som förr lades i offentliga utrymmen, trapphus och badrum med mera. 

Genom att plattorna är öppna och oglaserade kommer de att åldras med stor värdighet och patineras naturligt över tid. 

Wineandbarrels
Förvara dina viner på rätt sätt, och förhöj smakupplevelsen!
Wineandbarrels erbjuder ett av Skandinaviens största urval inom vinförvaring. Vinställ och vinkylskåp är centrala i deras sortiment.

Drömmer du om en egen vinkällare eller ett helt fantastiskt vinrum någonstans i ditt hem, där du kan förvara ditt vin under optimala förhållanden? Oavsett vilket rum du vill använda, så har Wineandbarrels erfarenhet och expertis i att inreda det till en optimal vinförvaring med allt från vinställ och vinkylskåp, till myshörnor, eller vad du vill.

Sveriges största utbud – från små vinställ till en fullständig vinkällare.

I vår konceptbutik hittar du en del av Wineandbarrels sortiment.

Varmt välkommen att boka in ditt möte med oss.