Kranar & Vaskar

Stella
Klassisk italiensk design från Stella har sålts i över 100 år. Design och kvalitet är Stellas ledord. Klassiskt utbud med en härlig färgpalett. 

LH/Sanova
Med innovativ design och bra kvalitet erbjuder LH produkter i mellansegmentet. Den nya kollektionen ger en bred och bra färgpalett. 

Zucchetti/Kos
Innovation, design, kvalitet. Detta är de tre ledorden inom familjeföretaget Zucchetti. Sedan 1950-talet har de specialiserat sig på vattenkranar och badrumsmiljöer.

Salina/Sanova
Salina tvättställ i porslin, för placering antingen på bänk eller upphängt på vägg. Perfekt för det lite mindre badrummet. Finns att beställa i 16 olika färger. Bottenventil i tvättställets kulör ingår. Givetvis erbjuder vi sortiment från Duravit och andra märken som Sanova är återförsäljare till. 

Nordic Tech
Deras strävan är att leverera produkter som ligger i tiden – funktion och design med hög kvalitet. För dig som vill styra kökets utformning och få en optimal arbetsplats. Diskhon integreras kantfritt i bänkytan. Deras serier med diskhoar täcker behoven för alla oavsett personlig smak eller stil på kök.