Just nu 10% rabatt vid bokning av

Måttbeställda kök

Traditionellt tillverkade kök med moderna lösningar är en av Byggfabrikens specialiteter. Köken tillverkas för hand i Byggfabrikens egna snickerier. Varje kök är måttbyggt och är ett genomtänkt hantverk från ritbord till färdigt kök.

Massivt virke är grundmaterial. Skåpens stomme, front och hyllplan är av furu, precis som luckorna och lådorna. Där massivt trä inte lämpar sig använder vi furuplywood eller en tunn HDF. Trä är material som tillåter skåpen att åldras på ett naturligt sätt. Precis som det inte finns några modulmått, finns det inga färdiga stilar. Varje kök är unikt och utformas av oss för att helt passa in i tiden och byggnadsstilen. 

Boka in ett personligt möte med oss så hjälper vi dig genom hela processen – från första ritningen till att köket är på plats hos dig. Vi på Gnistor & Ljus kan kök och har jobbat med Byggfabrikens kök i flera år. Vi finns på Regementsgatan 33 i Malmö (bredvid Hemmakväll). 

Just nu 10% rabatt vid beställning

Boka personligt möte

Går ni i tankarna av att renovera köket?
Boka in ett personligt möte med oss så hjälper vi dig genom hela processen – från första ritningen till att det nya köket är på plats hos dig.

Måttbeställda kök från Byggfabriken
Renovering av kök i Malmö
Kakel i badrum

Vi kan köksrenoveringar

Varje kök är måttbyggt och är ett genomtänkt hantverk från ritbord till färdigt kök. Byggfabriken specialiserar sig på material och inredning för hållbara och genuina miljöer. I sortimentet finns ett stort utbud av nytillverkade originaldetaljer för tidstypisk renovering både interiört och exteriört i linje med stilhistoriska perioder från sekelskifte, 20-tal och funkis. 

Visste du att du kan använda ROT-avdrag vid renovering av köket? Detta innebär att du kan dra av 30% av kostnaden för arbetet på vår köksrenovering. ROT-avdraget är en skattereduktion som fastighetsägare kan använda på arbetskostnader upp till 50.000 kr per person/år i hushållet.