Erbe design

Kök

Vill du ha ett måttanpassat kvalitetskök enligt dina visioner? Du berättar, vi vägleder och ritar. Alla stilar och mått är möjliga. 

Gnistor & Ljus erbjuder erbe design för er som vill ha fria val när det gäller era köksdrömmar.

Till er som vill ha stilmässig tradition såsom klassiskt sekelskifte och funkis samarbetar vi med Byggfabriken kök och har en konceptbutik 150 meter från vårt showroom.

Vi på Gnistor & Ljus tror på kunskap, drömmar och visioner. För oss är det en självklarhet att vi har personlig kontakt genom hela projektet. Från start till avslut.

Påbörja din köksdröm genom att boka in ett möte i vårt showroom eller i vår konceptbutik.

Samarbetspartner 
Från detalj till helhet är vårt motto! Därför vet vi vikten av bra samarbetspartner med noga utvalda produkter.

Gnistor & Ljus erbjuder måttbeställda bänkskivor i hög kvalitet av lavasten, granit, marmor m m, i färger som passar just dig. Vi har tätt samarbete  med ett fåtal stenleverantörer som är vana att arbeta mot höga krav och med ett omsorgsfullt slutresultat. 

Bora
Vill du slippa matos och fettånga i köket bör du titta närmare på Bora bänkfläkt och spishäll. Denna supereffektiva patenterade tyska produkt drar bort 100 procent av os och ånga vid matlagning. Vi demonstrerar gärna Bora i vårt showroom och i vår konceptbutik! 

Kran och diskho
Klassisk italiensk design från Stella har sålts i över 100 år. Design och kvalitet är Stellas ledord. 

Klassiska köksblandare från Danmark. Deras blandare är av gjuten mässing med kryssgreppsvred. 

I modernare utformning erbjuder vi blandare från Kos/Zucchetti. 

Hos både Nordic Tech och Decosteel kan du hitta diskhoar i många storlekar, färger och former, vilket ger stora valmöjligheter till ditt kök.

Utöver detta har vi ett stort utbud av premiumprodukter. Eleganta och funktionella tillbehör. Ett väl organiserat kök med bra inredning skapar en skön känsla i ditt drömkök. 

Ska du renovera ditt kök? Läs mer om hur vi hjälper dig med din köksrenovering

Erbe design